Tuesday, April 17, 2007

Selamat Meneruskan PerjuanganDPPKM ingin mengucapkan tahniah kepada PAS Kawasan Merbok yang telah selesai mengadakan Mesyuarat Agung Kali Ke 23,14 April lalu di PUTIM yang di rasmikan oleh YB Ustaz Hashim Jasin AJK PAS Pusat merangkap Pesuruhjaya PAS Negeri Perlis. Mesyuarat yang berjalan lancar tanpa "aksi panas' dari 'profesional commentator' yang ada di kawasan Merbok, tapi bagi lapisan baru yang mula berjinak terasa agak hambar dengan perbahasan yang kurang menyengat.


Tahniah juga kepada YDP yang sekali lagi terpilih tanpa pertandingan dan kepada mantan Pemangku Ketua Pemuda yang menjadi TYDP kita ucapkan selamat meneruskan perjuangan, usia tidak akan menjadi penghalang.


Terdahulu kedua-dua Dewan Pemuda dan Muslimat juga telah mengadakan pemilihan di mana banyak muka baru yang mengisi tampuk kepimpinan. Dewan Pemuda yang mengadakan Mesyuarat Agungnya 31 Mac lalu menerima kehadiran perwakilan yang memberansangkan. Ustaz Zahir yang tewas pada penggal lalu kini mendapat kepercayaan untuk menerajui semula tampuk kepimpinan sayap kanan PAS merbok ini. Kepada semua AJK baru pemuda Merbok diucapkan syabas atas kejayaan dan pengorbanan anda semua.

No comments: