Tuesday, July 6, 2010

DUN BUKIT SELAMBAU FC MELANGKAH KE FINAL DGN CEMERLANG

Kepada semua peminat bola sepak dijemput memberi sokongan dan menyaksikan pasukan DUN Bukit Selambau akan menentang pasukan DUN Kota Siputeh pada perlawanan akhir Bola Sepak Piala Menteri Besar yang akan berlangsung di Stadium Darul Aman, pada 10 Julai 2010, jam 8.30 malam.

Pasukan DUN Bukit Selambau mara ke perlawanan akhir selepas mengalahkan pasukan DUN Kubang Rotan 2-0 manakala pasukan DUN Kota Siputeh berjaya mengalahkan pasukan DUN Sungai Tiang 3-1.

Pengarah Kejohanan Bola Sepak Piala Menteri Besar, Ustaz Musoddak Ahmad berkata, penentuan tempat ketiga dan keempat melibatkan pasukan DUN Kubang Rotan menentang pasukan DUN Sungai Tiang akan diadakan di Stadium Suka Menanti pada 10 Julai 2010, jam 9 pagi. Menurutnya, Menteri Besar, YAB. Dato’ Seri Ustaz Azizan Abdul Razak akan hadir bagi menyaksikan perlawanan akhir itu di mana johan pertandingan itu akan menerima wang tunai RM5,000, piala Menteri Besar dan medal. Naib johan akan menerima wang tunai RM3,000 dan madel manakala tempat ketiga (RM1,500 dan madel) serta keempat (RM1,000 dan madel). Sijil penyertaan turut diberikan kepada setiap pemenang.

MERAIKAN KEJAYAAN MENGALAHKAN PASUKAN PILIHAN DUN KUBANG ROTAN 2-0 DI PERINGKAT SEPARUH AKHIR BERTEMPAT DI STADIUM KOMPLEK HIJAU KUNING ALOR SETAR

BERSEDIA UNTUK TURUN MENENTANG PASUKAN DUN ANAK BUKIT DI PERINGKAT SUKU AKHIR-KEPUTUSAN BKT SELAMBAU 1-ANAK BUKIT 0 BERTEMPAT DI MINI STADIUM HITEC SG PETANI

PEGAWAI PASUKAN DAN PEMAIN SIMPANAN DI MINI STADIUM HITEC
SG PETANI

MENJUARAI KEJOHANAN DI PERINGKAT ZON SETELAH MENGALAHKAN DUN PANTAI MERDEKA 5-4 MELALUI SEPAKAN PENALTI

PENGURUS PASUKAN SEDANG MENERIMA HADIAH DAN PIALA SELAKU JUARA ZON BERTEMPAT DI MINI STADIUM GUAR CHEMPEDAK

No comments: